Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Adem en laat zijn

Slaapproblemen volwassenen

Opnieuw en opnieuw draai ik me om in mijn bed. Heen en terug. Gedachten die me wakker houden, keer op keer. Kleine problemen die veranderen in reusachtige obstakels. Hoe is het mogelijk dat mijn wederhelft naast mij gewoon slaapt? Hoe doen andere mensen dat? Ik heb met name last van gedachten die onophoudelijk om aandacht bedelen. Al piekerend zie ik de uren op de klok voorbij komen. Zo nu en dan dommel ik wat in. Tegen de ochtend val ik in slaap, nog geen uur later gaat de wekker. Mijn kinderen moeten naar school en ik moet naar het werk. Een drukke, verantwoordelijke dag wacht op mij. Een dag waarin ik het einde nauwelijks met open ogen haal. Doodmoe val ik na het avondeten neer op mijn bed. Ik voel me schuldig, want ik vind dat ik te weinig kan geven. Deze dag kom ik door, maar vraag me niet hoe. Hoe langer dit aanhoudt, hoe ongelukkiger ik me voel. Ik maak me druk om de komende nacht; ik zie het somber in. Het levert me druk op en stress. En zo is de cirkel rond.

Tot het moment dat ik een fantastisch instrument in handen krijg. Letterlijk in handen, want ik geef niet alleen mezelf maar ook anderen Reiki. Vanuit mijn verlangen om mensen zoals ikzelf te kunnen helpen om van slecht naar beter slapen te gaan: Drukke moeders met een verantwoordelijke baan en met het gevoel tig ballen in de lucht te moeten houden. te kunnen helpen. Om van slecht naar beter slapen te gaan. Vanuit dit verlangen ontdekte ik reiki. Door reiki in mijn leven toe te laten slaap ik zeker 8 heerlijke uren per nacht. Ik slaap niet alleen lang, maar ook beter, dieper en effectiever. De slaap doet wat nodig is voor lichaam en geest en ‘s morgens word ik fris en fruitig wakker.

Kan reiki dan echt je slaapprobleem oplossen hoor, zie en voel ik je denken?

Wie even rondkijkt op het internet leest als snel dat 1 op de 3 mensen slaapproblemen heeft hebben. Bij 1 op de 10 mensen wordt dit insomnia (slapeloosheid) of hypersomnia (extreme slaperigheid ondanks voldoende slaap) genoemd.

Er is sprake van insomnia als je 3 nachten per week, 3 maanden lang last hebt van:

  • moeite met inslapen;
  • moeite met doorslapen;
  • te vroeg wakker worden en niet meer kunnen inslapen.

Wie langere tijd niet goed slaapt, functioneert overdag minder goed. Er ontstaat ontstaan klachten als vermoeidheid, concentratieproblemen en prikkelbaarheid. Ook lichamelijke klachten ontstaan zoals weinig energie, verminderde weerstand of pijnklachten. Blijft slapeloosheid onbehandeld dan kunnen serieuze problemen optreden als depressie, angst- of paniekaanvallen of burn-out.

Reiki kan zorgen voor een sneller herstel. Het ondersteunt in het natuurlijk genezingsproces. Ontvang je reiki van mij, dan leert mijn ervaring dat het volledige ontspanning en een diepe slaap kan opleveren. Zeker als de behandeling ‘s avonds plaatsvindt.

Wil je aan het werk met de oorzaak achter je slapeloosheid en voor de lange termijn verbetering, dan adviseer ik je een holistische behandeling te boeken. Wil je gewoon in drukke tijden even tijd voor jezelf en ongemerkt in een diepe slaap vallen, Boek dan de Reiki Ontspanningsbehandeling (lees meer) ‘Slaapverwekkend’; Een welverdiend cadeau voor jezelf.