Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Wens…Wonder…Werkelijkheid

Rust voor baby’s, kinderen en jongeren

Reiki bij pubers en kinderen

In het leven van pubers en kinderen gebeurt veel. Soms is dit te veel om te verwerken. Dit kan zich uiten in spanning, lage weerstand, buikpijn, slaapproblemen, boosheid en gedragsproblemen. Kinderen kunnen zich soms moeilijk verwoorden. En voelen zich dan niet gehoord. Ze worden onzeker, boos of geïrriteerd.
Pubers kunnen door de hormoonveranderingen behoorlijk met zichzelf in de knoop zitten en last hebben van hun emoties, vermoeidheid en onzekerheid.
Een kind of puber kan behoorlijk vastlopen en in een negatieve spiraal terecht komen.

Het kind intuïtief aanvoelen tijdens een reikisessie kan een grote opluchting zijn. Kinderen en jongeren krijgen even de volledige aandacht en een luisterend oor. Ook als ze niets willen zeggen doet de reiki zijn werk; zal het hen verwarmen, ontspannen en tot rust brengen. Reiki bij kinderen heeft dezelfde voordelen als reiki bij volwassenen.

Ook bij kinderen en jongeren werk ik als Reikitherapeut op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. In het holisme wordt dit gezien als een onlosmakelijke verbinding met elkaar. Bij kinderen is deze verbinding vaak nog veel sterker.

Een behandeling bij een kind tot 13 jaar zal daarom korter zijn. Voor kinderen en jongeren vanaf 13 jaar is het prima mogelijk een behandeling van 60 minuten te geven.

Voor kinderen onder 13 jaar houd ik 30 minuten aan. Kinderen hoeven niet stil te liggen. Ze mogen ook gewoon praten tijdens het behandelen.
Ze krijgen alle aandacht en mogen helemaal zichzelf zijn. Druk of stil, alles is oké. Sessies bij kinderen kunnen daarom soms wat uitlopen in tijd.

Reiki bij baby’s en peuters

Heb je een huilbaby, een baby met buikkrampjes, een peuter die je de hele nacht wakker houdt? Of een dreumes die snel huilt. Heeft je kindje last van slecht slapen, spanning of onrust?

Met name ook bij kleine kinderen en baby’s kan reiki heel veel doen. Kinderen en baby’s zijn ontvankelijk, hebben geen oordeel, vragen zich niet af hoe reiki werkt en staan open voor alles wat fijn, liefdevol en vertrouwd voelt. Het kan bij jouw kindje goede resultaten hebben bij buik- en hoofdpijn door bijvoorbeeld spanning, vanwege het rustgevende effect, wat doorwerkt in beter slapen, minder huilen, minder krampjes of onrust. Met name peuters, kleuters en jonge kinderen hebben nogal eens last van een ‘vol hoofd’. Reiki kan je kindje tot rust brengen en diepe ontspanning geven.

Een sessie duurt vanwege de ontvankelijkheid bij baby’s en kleine kinderen maximaal 15-20 minuten.

De tarieven voor een behandeling zijn te vinden bij Body en Mind ontspanningsbehandeling.