Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Online Groepshealing

'Dans met de maan en sla je armen om de sterren'

Live meditatie & healing

27 november om 20.15 uur

Volle Maan Healing (online)

1 sessie van 45 minuten
gift
  • Je kiest achteraf het bedrag op basis van wat je het waard vindt.

Veel gestelde vragen

Op het moment dat de healing begint start ik een groepsgesprek via whatsapp. Jij zit of ligt in je eigen, fijne en rustige ruimte. Binnen of buiten. Je kunt het extra ontspannen maken door een muziekje op te zetten (zonder zang), een kaarsje of wierook aan te zetten. Je kunt etherische olie gebruiken in bijvoorbeeld je diffuser. Niets moet, alles mag. Wat jij fijn vindt. 

Ik neem je 30-45 minuten lang mee in fijne, magische meditaties en ademreizen. 

Dit kan van alles zijn. Van warmte, diepe ontspanning, troost, liefde, geluk, bevrijding, koude, rillingen, tintelingen tot zwaarte. Ook zou je emotioneel kunnen worden in blij of verdrietig. Laat het vooral over je heenkomen. Het hoort bij het helingsproces. Je ‘krijgt’ altijd waar je op dit moment aan toe bent, nooit teveel en nooit te weinig. Zijn er dingen die je (nog) niet wilt healen dan zal dat ook niet gebeuren. De energie doet altijd zijn werk en weet waar in jouw lichaam of geest het zijn moet.

Als reikimaster kan ik ervoor zorgen dat de energie vele malen sneller gaat stromen in jouw lichaam. Dit kan ook op afstand. Vooraf stem ik mij af op een ieder die meedoet zodat we tijdens de healing een energetische kring vormen, ook al zijn we niet met elkaar in één ruimte. De ademoefeningen zorgen voor rust en ontspanning en het pauze zetten van je dagelijkse beslommeringen.  De meditaties zullen je in het NU brengen, waarna je je opgeladen en energiek voelt.

Meditatie zorgt ervoor dat je in een ontspannen waaktoestand verkeerd, terwijl je geest op een zachte manier de aandacht kan vestigen op het vormen van beelden, gedachtepatronen, sensaties en gevoelens. Je leert te ontspannen, externe prikkels te werken en je te focussen op jezelf. 

Omdat je bewust leert om te gaan met je gedachtepatronen, gevoelens, sensaties en emoties zul je effect merken in je dagelijks leven. Het zal ervoor zorgen dat je sneller leert ontspannen in stressvolle situaties. Daarnaast zal je beter kunnen gaan slapen, meer rust in je hoofd ervaren of hier sneller zelf naar toe kunnen werken. Hoe vaker je mediteert des te beter zul je hier in worden. 

De meeste deelnemer voelen direct tijdens of na de healing een verschil. Bij sommigen duurt dit een paar dagen. Dat is voor iedereen verschillend. Hoe vaker je meedoet, des te ‘beter’ word je er zelf ook in. De meeste mensen voelen zich direct ontspannen, soms moe omdat ze ‘eindelijk’ tot rust komen of juist energiek en hoopvol. De energie doet hoe dan ook altijd zijn werk. Ook al zijn er soms andere gevoelens die bij jou de overhand hebben omdat je bijvoorbeeld in een moeilijke situatie zit. 

“Ik vond het een hele fijne healing. Voelde een sensatie, het meest bij het derde chakra. Was vooraf heel gespannen en onrustig en dat is nu minder”. 

“Ik vond het heel bijzonder. Ik voelde de zwaarte waar je het over had en ik was zo rustig dat ik bijna in slaap viel. Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren”. 

“Ik kreeg allemaal beelden te zien, zo mooi”. 

“Hele fijne ervaring, dankjewel”. 

“Bedankt voor deze heerlijke ervaring, ik ben direct daarna in slaap gevallen”. 

Veel mensen ervaren de dagen rondom Volle Maan onrust en slapen minder goed. Wij, levende wezens kunnen de kracht van de maan voelen. In energie, (on)rust en dit heeft effect op onze slaap en welbevinden. Tijdens de Volle Maan is de energie van de maan extra krachtig en daarom zijn er veel mensen die dit voelen. Vaak ook onbewust; je hebt al een paar nachten slecht geslapen en ineens bedenk je je dat het Volle Maan was de afgelopen nacht…

Mensen die zich al bewust zijn van de maanenergie zullen de cycli merken aan hun eigen emoties en lichamelijk welbevinden. 

Natuurlijk is de één hier meer gevoelig voor dan de ander. 

Wil je echt meegaan in de flow van de maan en wordt je geprikkeld door deze magie, dan is deze healing precies wat voor jou! 

Omdat mijn ervaring is dat de deelnemers altijd eerlijk betalen en hun eigen, persoonlijke afweging maken hoeveel het hen waard is, vraag ik na de healing (per betaalverzoekje) om een bedrag op basis van wat het jou waard is. Zolang de bedragen bij elkaar voor mij voldoende zijn om de healing voor te bereiden, te doen en de contacten nadien te onderhouden wil ik dit graag op deze manier. Spiritueel gezien vind ik dat het fijnst. 

Volg Joyful Flow op

Ervaringen van deelnemers

*****

“Mijn lichaam schijnt nu weer en ik heb afscheid genomen van onnodige belemmeringen. 

*****

“Ik vond het heel bijzonder. Ik voelde de zwaarte waar je het over had en ik was daarna zo rustig dat ik bijna in slaap viel. Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren.”

*****

“Het was heel fijn om zo weer even terug te komen bij mijzelf en mij bewust te worden van wat er in mij omgaat.”

Ik ga dit zeker vaker doen! Een echte aanrader en een cadeautje voor jezelf.

Bastianne, oprichtster van Joyful Flow Reiki & Mentoring: 

"Wil je genieten van de subtiele energie van de Volle Maan in plaats van hiervan wakker liggen of onrust ervaren? Wil je jezelf omarmen in plaats van je afvragen waarom je je nu anders voelt dan anders?" Geef je dan op voor de volgende Volle Maan healing en doe met mij mee in 'the flow of the moon'.

bastiannehandtekening

Joyful Flow is er voor iedereen die zich herkent in het volgende

Become a Joyful Soul by a Joyful Moon

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten CAT. Een kwaliteitssysteem voor screening van alternatieve therapeuten. Bij Geschillen Alternatieve Therapeuten GAT. Een onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie. En verzekert bij Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten BAT.