Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Het nieuwe goud van deze tijd…

Become a Joyful Soul by a Joyful Flow.
De eerste zin van mijn eerste blog. Weet je hoe lang ik hier tegenaan heb gehikt?
Juist! Maanden! En niet omdat schrijven zo lastig is, maar omdat ik simpelweg een perfecte blog wil schrijven. En, o vreselijk, als je eenmaal besluit te gaan bloggen dan verzuip je in alle tips op internet: Het is zo’n beetje alsof je antwoord wilt vinden op ‘wanneer ben ik een goede moeder’, of nog zo eentje: ‘Hoe word ik een goede werknemer’. Veel te groot, veel te ruim, veel te breed.

Dit weerhoudt me ervan om te gaan beginnen. Je kent het vast…Weten dat het zinvol en waardevol is, maar het als een grote berg voor je zien. Zo eentje waarvan je denkt dat je nooit de top gaat bereiken. Eentje waarvan iedereen zegt dat alleen ervaren klimmers bovenaan zullen komen. En laat ik mezelf nu net geen ervaren klimmer vinden…althans, wat het schrijven van blogs betreft dan…

Jarenlang sta ik al voor de klas. En wat hoor ik mezelf vaak verkondigen, dat je het gewoon moet doen, dat je hier bent om te leren, dat fouten maken mag en dat je vanzelf beter wordt. Ja ja.
En kijk mij nou.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan, niet kan, wel kan, niet kan.

Kom op, Bastianne! Tijd om te beginnen. Is het niet?

Become a Joyful Soul by a Joyful Flow.
In het Engels, omdat het in het Nederlands gewoon niet zo lekker bekt. Joyful Soul. Zo zou mijn bedrijf gaan heten. Maar dat voelt me te zweverig. Dat is nou net niet wat ik wil uitstralen. En ook niet wie ik ben. Dus wordt het Joyful Flow. Omdat reiki een levensenergie is die door het universum stroomt naar alles wat leeft. En omdat voor mij en vele anderen reiki het nieuwe goud is.

In mijn volgende blog vertel ik je meer over reiki, wat dit voor je kan betekenen en ‘hoe ver deze show van je bed’ is:-)

Wil jij op de hoogte blijven van mijn down to earth benadering van reiki en wil jij weten hoe ik als doorgeefluik werk tussen het universum en de persoon die bij mij op de behandeltafel plaatsneemt? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe ik mijn wankele schreden op het blogpad blijf zetten?

Volg mij dan op mijn Facebookpagina.

Liefs,
Bastianne

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze blog

Facebook