Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Ervaringen

Een reikibehandeling bij Bastianne gehad, en goed ontvangen in de super mooie ruimte!
Heerlijke rustgevende behandeling gehad en daarna heel lekker en goed kunnen slapen. Ik merkte na de behandeling vooral dat ik heel erg moe was.
-Vrouw, 22 jaar-

Tijdens de behandeling voelde het erg kalmerend en het was erg fijn voor mijn klachten. Heb sindsdien ook beter kunnen slapen en was zo goed als klachtenloos.

-Yannick, 16 jaar, nek- en rugklachten-

Mijn eerste echte reiki-ervaring bij Joyful Flow was meteen een heel erg ontspannen en bijzondere. Bastianne heeft de skills te zorgen dat je tijdens de behandeling alles loslaat en je je volledig kunt overgeven aan haar kundige handen. En dat is knap, aangezien ik veel ‘in mijn hoofd zit’. De behandeling heeft me laten inzien dat ik meer tijd voor mezelf moet nemen en dat het loslaten van je drukke (werk)week alleen maar helpend en helend is. Mijn voornemen is dat ook, om regelmatig een bezoekje te brengen aan Joyful Flow.

-Mirjam-

Ik had nog nooit een reikibehandeling gehad en was erg benieuwd wat het met mij zou doen. Allereerst was het zo ontzettend ontspannen. Bastianne had voor een relaxte sfeer gezorgd en de behandeling was heel prettig. Mijn lichaam voelde veel warmte en totale ontspanning. Daarna heb ik sinds maanden geslapen als een blok. Nog steeds ervaar ik beter te slapen dan voorheen. Ik ga dit zeker vaker doen! Een echte aanrader en een cadeautje voor jezelf.

-Lotte-