Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Blijf uit mijn aura! Hoe bescherm je je aura?

Iemand staat te dicht bij je. Je voelt iemand achter je zonder dat hij of zij je fysiek aanraakt. Blijf uit mijn aura! Is het eerste wat je denkt. Je aura is je eigen energieveld. Het is de persoonlijke ruimte om jouw lichaam heen die je vult met wat van jou is. Vind je dit te spiritueel klinken? 

Oke, denk dan eens aan het moment dat iemand in je persoonlijke ruimte stapt. Je stapt automatisch naar achteren. Probeer maar eens te blijven staan: Dat voelt zo niet fijn! 

Precies! Dat is dus jouw aura. Jouw persoonlijke ruimte. Zo spiri-wiri is dat dus niet:-) 

Stel je opnieuw het moment voor dat je met een uiterst ongemakkelijk gevoel, als sardientjes in een blikje gepropt, in een overvolle trein staat. Heb je last van energetische smetvrees, dan heb je nu een probleem. Zonder dat ook, want in je aura mag niet iedereen komen. 

Hoe minder vertrouwd je je met de ander voelt, hoe meer je je aura afsluit. Een onbekende houd je het liefste minimaal een armlengte op afstand. Als deze persoon te dichtbij komt, verliezen we de controle over onze directe omgeving, ons aura. En dat voelt niet goed. Binnen je persoonlijke ruimte, je aura, is het kwetsbaar. Alleen naaste mensen zijn hierin toegestaan. Als je veel van iemand houdt dan wil je graag je persoonlijke ruimte delen met de ander. Je wilt dan in het aura van de ander zijn. 

Je aura, je persoonlijke ruimte, is dus een onzichtbare veiligheidszone die jou omringt. Een luchtbel die met je meegaat. Deze ruimte creëer en bescherm jij zelf. Ik weet zeker dat ook jij je barrière wel eens hebt verdedigd door je tas op de lege stoel naast je te zetten in een publieke ruimte. Eerlijk? 

Het verband tussen je aura en stress of onrust. Je aura is een energieveld. Je aura weerspiegelt je gemoedstoestand. Iemand anders kan dit zien en voelen. Dit energieveld is elektromagnetisch, hierdoor blijft er veel vastzitten. Als een magneet trek je andere energieën aan waar jij je op focust. 

Waar je mee omgaat raak je mee besmet. Oftewel begeef jij je onder negatieve mensen, dan is het moeilijk om zelf positief te blijven. Zo werkt dat ook met stress en onrust. Het liefst wil je deze loslaten. En nieuwe stress en drukte vermijden. 

Maar… alles wat je aandacht geeft groeit, dus focus jij je op het vermijden van onrust, dan gaat je aandacht daar naar uit en voel je steeds meer onrust. Zelfs de gedachten in je eigen hoofd geven onrust. Het blijft allemaal achter in het elektromagnetische veld van je aura. Je kunt het niet loslaten. Het overspoelt je en je voelt je al snel uitgeput. Je komt er in vast te zitten. Het wordt de hoogste tijd om te ontladen. 

Als dit niet lukt, dan ontstaan er blokkades in de energiestroming. Je kunt dit voelen als lichamelijke pijn, bijvoorbeeld een stijve nek, gespannen schouders, rugpijn of hoofdpijn. Stress zorgt er doorgaans voor dat je slecht slaapt en slecht slapen kan opnieuw voor extra stress zorgen. Eenmaal uit balans is het moeilijker voor je om je barrière, je aura gesloten te houden. Er ontstaan als het ware gaten in de buitenste laag van je aura. Je voelt je een spons. Je trekt alles naar je toe en je komt van de regen in de drup terecht. 

Wat kun je zelf doen om je ontspannen en rustig te voelen?

  • Zorg ervoor dat je aandacht uitgaat naar alles wat juist niet storend voor je is. De dingen die je wilt. Zodat dit zich gaat vastzetten in de je energieveld. Hoe meer positiviteit je naar je toetrekt hoe energieker en fitter je je gaat voelen. 
  • Denk voor je gaat slapen aan je wensen en behoeften. En focus je daarop.
  • Concentreer je op de dingen die fijn waren die dag. 
  • Leg een edelsteen in of naast je bed, of draag deze bij je. Bijvoorbeeld een bergkristal. Deze zet negatieve energie om in positieve energie en heeft het vermogen om energieblokkades op te heffen. De blauwe aventurijn draagt bij aan rust en zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen. 
 

Wat kan ik voor je doen?

Blijft het ondanks de tips lastig voor je om je te focussen op positieve dingen en kun je moeilijk loslaten? Zit je hoofd vol en kun je je lichaam/geest moeilijk ontladen en blijft lekker slapen een probleem? 

  • Tijdens een reikisessie worden blokkades opgeheven, zodat de energie opnieuw begint te stormen. 
  • Je krijgt de kans opnieuw op te laden en uit de cirkel te stappen van stress, negativiteit en slapeloosheid. 
  • Je ervaart rust in je hoofd, voelt je ontspannen en de kans is groot dat je beter gaat slapen. 
  • Na de sessie sluit ik je aura en vul ik deze op met positieve energie zodat het makkelijker voor je wordt om jezelf (energetisch) te beschermen. 
 

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Of weet je al zeker dat je rust en ontspanning wilt, stuur me dan een berichtje via de website.

Ben je enthousiast geworden over deze blog, deel je het dan binnen jouw netwerk of op social media?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze blog

Facebook