Become a Joyful Soul by a Joyful Flow

Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.
Chat nu
Whatsapp Chat
Stuur me een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

How am I

Als jong meisje ben ik streng opgevoed en opgegroeid in een gelovige omgeving. Al mijmerend op mijn fiets, zo rond mijn 14e, iedere doordeweekse middag, bezorg ik de kranten in de randstad waar we wonen. Ik stel me vaak voor hoe het is als ik de vrijheid heb, om zelf te kunnen bedenken wat ik wil. Dat ik mag beslissen wat goed of fout voelt. Tot nu toe ervaar ik dat mijn leven sterk wordt bepaald door wat ‘zo hoort’. Starre, ouderwetse opvattingen in mijn ogen . Ik voel me vaak verstikt en gevangen. Hoe mooi zou het zijn, als je je eigen keuzes kan maken en je de regie over je leven kan nemen?

Als jongste van een gezin van 4 kinderen ben ik eigenwijs en een tikkeltje recalcitrant, voor zover ik dat op die leeftijd aandurf. In iedere vezel van mijn lijf voel ik dat ik mijn leven niet altijd zo wil leiden. Iets ouder geworden besef ik dat plezier, geluk, autonomie en bevrijding belangrijke waarden voor mij zijn.

Ik verhuis naar het oosten van het land, waar ik als jong volwassen vrouw mijn twee oudste kinderen krijg. Na een aantal jaar besluit ik mijn relatie te verbreken en een andere weg in te slaan. Rustige jaren gaan voorbij. Mijn twee jongste kinderen worden geboren; alles is voor elkaar. Ik werk inmiddels als leerkracht op een basisschool.

 

Wanneer mijn tweede relatie breekt, voelt dit alsof mijn hele fundament instort. Ik voel me ontwricht, als een lijf zonder armen en benen. Weg lijkt alles wat is opgebouwd. Ik zink weg in een diepe depressie. Ik voel me angstig verdrinken in een diep zwart gat. Golven van uitzichtloosheid, pijn, rouw, gevoelloosheid en verdriet wisselen elkaar af. Ik geloof er in, dat dit nooit meer goed gaat komen. Ik raak de bodem van de put. Ik ga zitten; ik heb geen moed, geen kracht en geen energie meer. Zoiets verschrikkelijks heb ik nog nooit meegemaakt. Wekenlang bevind ik mij op deze bodem. Zonder uitzicht op lichtpuntjes. Ik besluit te stoppen met vechten. Ik ben uitgeput. Ik ga in gesprek met mijn depressie, ik vraag haar wat ze me wil vertellen. Welke taken ik te doen heb en welke rommel ik moet opruimen. En daar op de bodem van de put kijk ik de pijn in de ogen. Ik staak de strijd met mijn emoties. Ik besluit er niet meer voor weg te lopen. Ik vergeef wat ik te vergeven heb, ik clean mezelf, ik zet me af om omhoog te komen. Heel diep van binnen, heel voorzichtig voel ik een sprankeltje, als een fladderende beweging van een vlinder. En dan gaat het snel. Mijn energie komt terug, de hoop komt terug; ik zie weer mogelijkheden en fantaseer over nieuwe doelen. Ik besluit om samen met een coach te investeren in mezelf en om verder aan mezelf te werken.
Ik voel me steeds meer hersteld. Ik ontmoet mijn huidige vriend en we kopen een fantastisch huis, op gevoel, voor ons en de kinderen. Ik voel zoveel ruimte bij mezelf, het healingproces is zo diep gegaan, dat ik er steeds zekerder van word, dat ik anderen ook wat te bieden heb. Iets waarvoor ik heel dankbaar ben…

Ik ben Bastianne Neeleman, Reikimaster, Reikitherapeut en leerkracht. Enorm dankbaar ben ik dat ik in mijn praktijk mensen help om los te laten, te healen en energie en kracht te ontvangen. Vanuit zuiverheid en liefde draag ik bij aan het terugvinden van je kracht, je innerlijke rust, je balans en je gevoel. Je zult diepe ontspanning en kalmte ervaren: Een Joyful Flow…Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een nadere kennismaking.

bastiannehandtekening

Reiki graad 1 – Zoma-opleidingen
Reiki graad 2 – Bloeiend Hart
Reiki Mastergraad 3 – Succevol in Balans-opleidingscentrum
Reikitherapeut opleiding – Succesvol in Balans-opleidingscentrum
Coach & Consult Mastery – Mind Empowerment Academy
Healingmassage – Inner Stillness